آخرین ارسال های انجمن
عنوان مطلب | تعداد پاسخ ها | تعداد بازدید ها | آخرین پست دهنده |
عقرب روی ریل اندیمشک یا از این قطار خون می چکد | 0 | 308 | admin |
در بغداد | 0 | 195 | admin |
نوکاپ | 0 | 205 | admin |
چی به چیه از همه چیه
|
آخرین ارسال های انجمن
دستور پخت آش ترخینه دوغ
مواد لازم: به تعداد هر نفر یک عدد ترخینه حبوبات: عدس - لوبیا چیتی و نخود به میزان لازم( میتوانید فقط از عدس استفاده کنید بستگی به میل و طبع شما دارد) سبزی آش مانند اسفناج یا برگ چغندر- تره و گشنیز و جعفری ( میتوانید از سبزیجات نیز از هر کدام به میزان دخواهتان بسته به نوع طبع تان استفاده کنید مثلا اگر طبع سرد دارید و یا کم م خونی دارید میزان تره و جعفری آنرا زیاد بریزید و اگر طبعتان گرم است و است و یا کمبود کلسیم دارید میزان گشنیز آنرا بیشتر بریزید) طرز تهییه: ترخینه را بگذارید خیس بخورد تا از هم باز شود و همچنین حبوبات را از شب قبل خیس کنید تا نفخ ان گرفته شود و بعد همه را درون قابلمه ریخته بگذارید بپزد و یک ساعت قبل از سرو نیز سبزی ها را درون آن بریزید و میزان لازم نمک و فلفل داخل آن بریزید و نوش جا کنید معمولا این آش را با قر قوروت می خورند اما اگر دوست داشتید با کشک و نعنا داغ و پیاز داغ نیز میتوانید آنرا میل کنید.
این آش مال اراک است. [ جمعه 24 مرداد 1393 ] [ 17:07 ] [ آناهیتا ] |
||
[ طراح قالب : آوازک | Theme By : Avazak.ir ] |